Padel Roulette
Beste padel-liefhebbers,
Om maximaal te kunnen genieten van de schitterende zomer die ons nog te wachten staat, zullen we regelmatig een activiteit organiseren op de club.
Op donderdag in tornooivrije weken organiseren we “Padel Roulette”. Het doel van deze avond is om gezellig samen te zijn en leuke partijtjes padel te spelen tegen verschillende tegenstanders van gelijk niveau. Inschrijven kan telkens in de mail die we op maandag versturen.
Onder het motto: donderdag laat in bed, want we spelen Padel Roulette!
Onze roulette zal bepalen tegen en met wie je speelt, laat je dus verrassen op volgende avonden:
18/07: Ladies night
25/07: Men’s night
01/08: Chiquita night
08/08: Summer vibes


 


Blokkeer ook alvast 17/08 in jullie agenda voor een hele dag padelplezier op onze club. Jim voorziet dan ook lekkers voor iedereen, zodat jullie erna in de bar nog lang kunnen napraten over jullie perfecte volleys, de zoveelste dubbele fout, de ultieme passing shot… Inschrijvingsmail en meer info volgt.
Sportieve groeten, Comité Padel TC eleveN