Padelevent op  17 augustus a.s.

Beste padel-vrienden

Op 17 augustus organiseren we een padelevent op TC eleveN, waarop jullie van harte zijn uitgenodigd! We spelen vanaf 14h en kunnen aansluitend genieten van een hapje en drankje. Iedereen zal minstens 3 wedstrijdjes kunnen spelen van 30 min, waarbij we gaan proberen om telkens verschillende groepjes wat door elkaar te mengen (weliswaar op vergelijkbaar niveau).     
 
Om te vermijden dat mensen op het laatste moment afzeggen (en ons schema overhoop gooien), vragen we 10 EUR voor de inschrijving maar daarvoor krijg je een sportdrankje, ballen om te spelen…én 5 EUR korting op het eten. We serveren pasta bolognaise, waarbij ook vrienden en familie mogen aanschuiven (8 EUR pp). 
 
Inschrijven kan via deze link maar een plaatsje is pas gegarandeerd als de betaling ons bereikt voor 22 juli. Nadien gaan we vrije plaatsjes beginnen opvullen met contacten uit naburige clubs. 
 
Hopelijk tot dan!
 
Sportieve groeten,
Comité Padel TC eleveN