Skip to the content

Winterinterclub


Beste tennisvrienden

Het zomerseizoen is nog volop bezig, maar toch zijn de voorbereidingen van het winterseizoen al begonnen. Zoals de voorbije jaren neemt TC eleveN ook deel aan de winterinterclub. Komende winter doen we alvast mee in Aalter, we kijken ook nog om met een tweede winterinterclub mee te spelen (Deinze of Eeklo).

 

Voor wie nog niet vertrouwd is met winterinterclub: het is een leuke competitie waarin we uitkomen tegen een aantal ploegen uit de buurt (in Aalter: Nobel, Tobias, Lovendegem, Zomergem, Knesselare en Ruiselede). Deelnameprijs in Aalter is 5 euro per wedstrijd van 1u40. De ontmoetingen vinden telkens plaats op zaterdagavond. Er wordt zowel Dubbel Dames (Aalter: 20 en 40 punten), Dubbel Gemengd (Aalter: 20 en 50 punten) als Dubbel Heren (25 en 60 punten), gespeeld.

 

De data voor Aalter zijn al gekend: 7 oktober, 4 november, 2 december, 6 januari, 3 februari, 17 maart en afsluiting met alle ploegen op 24 maart.

 

Om te kunnen inschatten voor hoeveel winterinterclubs we ons moeten inschrijven, hadden we graag geweten hoeveel spelers interesse hebben om mee te spelen. Daarom graag een mailtje tegen donderdag 31 augustus naar sport@tceleven.be.

 

Wie ingeschreven is voor de winterinterclub, zal later een link naar Doodle krijgen, zodat jullie kunnen aangeven wanneer jullie beschikbaar zijn.

 


Sportieve groeten 

Het comité sport van TC eleveN