Skip to the content

Clubkampioenschap 2017 (volwassenen)


Schrijf nu in voor het clubkampioenschap enkel en dubbel (volwassenen)

Traditioneel staan er voor de volwassenen 2 clubkampioenschappen op het programma op TC eleveN: enkel en dubbel. Beide gaan van start in juli.

We nodigen alle leden uit om zich hiervoor in te schrijven. Het is een ideale gelegenheid om andere leden te leren kennen binnen onze gezellige club. Wie wil deelnemen, graag een mailtje tegen ten laatste zondag 9 juli naar sport@tceleven.be. Geef ook aan voor welke reeks(en) je wenst in te schrijven. Je kan voor 1 reeks inschrijven in het enkelkampioenschap en voor 2 reeksen in het dubbelkampioenschap. Geef ook de naam van je dubbelpartner(s) op.

 

Praktische info m.b.t. clubkampioenschap enkel

In totaal worden 4 reeksen georganiseerd: 2 reeksen bij de dames en 2 bij de heren. Minimumleeftijd voor het clubkampioenschap enkel is 16 jaar (geboortejaar 2001).  

Dames

NG en C 30/5 (5 punten)

NG tot A (10 punten en meer)

Heren

NG en C 30/5 (5 punten)

NG tot A (10 punten en meer)

 

Formule

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er per reeks worden bepaald of er poules worden georganiseerd of dat er onmiddellijk wordt overgegaan naar een hoofdtabel. Nadat de inschrijvingen zijn afgesloten, zal het speelschema worden opgemaakt en aan iedereen worden bezorgd.

 

Praktische info m.b.t. clubkampioenschap dubbel

Voor de dubbels gaan we verder met de succesvolle formule van de voorbije jaren, met een voorronde in poulesysteem, waarbij de eerste twee van elke poule doorgaan. Daarna is er een eindronde met rechtstreekse uitschakeling.

In totaal worden 9 reeksen georganiseerd: 3 dubbel dames, 3 dubbel gemengd en 3 dubbel heren. Hieronder de reeksen met het maximum aantal punten voor beide spelers/speelsters samen.

Dubbel dames : 15 punten, 30 en 60 punten

Dubbel gemengd : 15, 30 en 60 punten

Dubbel heren : 15, 30 en 60 punten

 

Planning enkel en dubbel

Voorrondes tot en met 3 september

1/8 finales van 4 t.e.m. 15/09

1/4 finales het weekend van 16 en 17/09

1/2 finales op zaterdag 23/09

Finales op zondag 24/09

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je vinden op onze website, onder "Clubkampioenschap" of via de respectievelijke linken hieronder.

 

Reglement enkel clubkampioenschap

Reglement dubbel clubkampioenschap

 

Graag tot binnenkort!

Het sportief comité