Skip to the content

Dubbelavond op maandagavond


Beste leden

 

Maandagavond is traditioneel onze dubbelavond op TC eleveN. Dat is dit jaar niet anders. Er is afwisselend ladies only, dubbel gemengd, men only en invitation. Uitzondering: tijdens de maanden juli en augustus wordt er altijd dubbel gemengd gespeeld. De dubbelavonden starten steeds om 18 uur maar als je pas later aanwezig kan zijn, geen probleem. Laat dan wel weten wanneer je er kan zijn, zodat we er rekening mee kunnen houden bij de planning.

Dit zijn de eerste dubbelavonden:

Uitzonderlijk op Dinsdag 4 april: eerste ladies only!! 

10 april: dubbel gemengd 

17 april: men only 

24 april: invitation 

De andere data zijn vermeld in de kalender.  

De dubbelavonden zijn een ideale gelegenheid om andere clubleden te leren kennen. Daarom ook een warme oproep naar de nieuwe leden om deel te nemen. Zoals vorig jaar organiseren we iedere maand een “invitation” avond. Je kan dan iemand uitnodigen die nog geen lid is, zodat zij/hij de club kan leren kennen.

Belangrijk: voor de praktische organisatie vragen we jullie om  tegen vrijdag 20u in te schrijven via sport@tceleven.be  voor de daaropvolgende dubbelavond. Op die manier kunnen we de terreinen beschikbaar stellen voor andere leden die willen tennissen als er minder kandidaten zijn voor de dubbelavonden. Zet er ook telkens bij wanneer je aanwezig zal zijn, dat is handig om de planning op te maken.

Tot binnenkort!