Skip to the content

Initiatie Padel


Beste (ex)-leden van TC eleveN

Afgelopen zondag, 1 april zijn we gestart met PADEL. U kan nog steeds gratis kennismaken met PADEL!

 

Van 1 april tot en met 1 mei 2018 worden de terreinen gratis ter beschikking gesteld voor iedereen. Leden van TC eleveN met een abonnement TENNIS kunnen in die periode online een PADELterrein reserveren. Padelracketjes zijn gratis ter beschikking in het clubhuis. Niet-leden melden zich aan via info@tceleven.be of telefonisch via 0477/17.18.18.

 

Er is ook INITIATIE PADEL voorzien van dinsdag 3 april tot en met zaterdag 28 april:

Elke dinsdag en donderdag van 18:00 tot 20:00 en elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 kan je komen kennismaken onder begeleiding. Aanmelden kan via info@tceleven.be.

Kom proeven van deze nieuwe en supertoffe sport!

 

Vanaf dinsdag 2 mei 2018 start het echte padelseizoen. Vanaf dan kunnen leden met een abonnement padel online een padelterrein reserveren en kunnen niet-padelleden spelen tegen betaling.

De tarieven vind je op de website van TC eleveN via volgende Link

 

Heb je reeds een tennisabonnement en wil je dit uitbreiden naar een combi abonnement (tennis + padel), stort dan gewoon het verschilbedrag op de rekening van TC eleveN BE17 0015 4315 5721 met vermelding van 'uitbreiding tennis naar combi' en je naam.

Bijvoorbeeld als volwassene betaal je 140€ voor een tennisabonnement, voor een combi bedraagt dit 210€. Dan stort je gewoon 70€ bij.

In het geval van een familie abonnement tennis (350€) dat je wil uitbreiden, betaal je ook voor de persoon in kwestie het verschilbedrag bij. Dit kan ook voor meerdere personen met een maximum opleg van 200€ (omdat een familie combi abonnement 550€ bedraagt)

 

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, stuur dan gerust een mailtje naar info@tceleven.be.

 

Belangrijk! : Gelieve het pad te volgen naar de padel terreinen en niet over het zand te lopen! Dit is net ingezaaid!

 

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten op de club!