Skip to the content

Uitnodiging "Onze Soirée" 2023

Beste clubleden en sympathisanten

Het is weer zover! Naar jaarlijkse traditie nodigen we jullie met veel enthousiasme uit voor onze niet te missen "Onze Soirée". We hebben al veel bijzondere thema's gehad, zoals de betoverende "Great Gatsby", de romantische "Rendez-vous à Paris", het bruisende "Filmfestival" en de betoverende “Take Off Party”. Dit jaar gaan we nog een stapje verder en treden we binnen in een wereld van mysterie en elegantie met een adembenemende “Soireé Masquée"! 

Noteer alvast de datum in jullie agenda: zaterdag 7 oktober. De magie zal plaatsvinden in de benedenzaal van Landegem (Stationsstraat 19, 9850 Landegem), waar we samen een avond vol plezier en verrassingen zullen beleven. 

Wat staat er op het menu? We starten met een sprankelend aperitief, vervolgens wacht er een overheerlijk buffet op jullie, met culinaire hoogstandjes die jullie smaakpapillen zullen verwennen. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een spetterend dansfeest waar jullie de dansvloer onveilig kunnen maken.

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op deze betoverende avond. Trek je mooie baljurk of meest mysterieuze masker aan, en laten we samen een avond vol plezier, magie en samenhorigheid beleven.

Inschrijven kan via deze link 

Tot zaterdag 7 oktober in Landegem! 

 Vele groeten 

 Het Feestcomité en Bestuur van TC eleveN