Skip to the content

Clubkampioenschap Volwassenen

Volwassenen

Zoals elk jaar organiseert TC eleveN een clubkampioenschap, zowel enkel als dubbel. Het clubkampioenschap Enkel zal van start gaan in juni, het clubkampioenschap Dubbel in juli. De finales zullen plaatsvinden het weekend van 22 en 23 september. 


Clubkampioenschap Enkel (juni)

 

Schrijf nu in voor het enkel clubkampioenschap (volwassenen)

Traditioneel staan er voor de volwassenen 2 clubkampioenschappen op het programma op TC eleveN: enkel en dubbel. Het enkelkampioenschap start na het enkeltornooi, het dubbelkampioenschap na het dubbeltornooi. 

We nodigen alle leden uit om zich hiervoor in te schrijven. Het is een ideale gelegenheid om andere leden te leren kennen binnen onze gezellige club. Wie wil deelnemen, kan zich inschrijven via de website van Tennis Vlaanderen. Geef ook aan voor welke reeks je wenst in te schrijven. Je kan voor 1 reeks inschrijven in het enkelkampioenschap.

 Inschrijving via de website van Tennis Vlaanderen

Praktische info m.b.t. clubkampioenschap enkel

In totaal worden 4 reeksen georganiseerd: 2 reeksen bij de dames en 2 bij de heren. Minimumleeftijd voor het clubkampioenschap enkel is 16 jaar (geboortejaar 2002).  

Dames

NG en C 30/5 (5 punten)

NG tot A (10 punten en meer)

Heren

NG en C 30/5 (5 punten)

NG tot A (10 punten en meer)

 

Formule

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er per reeks worden bepaald of er poules worden georganiseerd of dat er onmiddellijk wordt overgegaan naar een hoofdtabel. Nadat de inschrijvingen zijn afgesloten, zal het speelschema worden opgemaakt en op de website van Tennis Vlaanderen worden gepubliceerd.

Planning enkel

Voorrondes tot en met 2 september

1/8 finales van 3 t.e.m. 14/09

1/4 finales het weekend van 15 en 16/09

1/2 finales op zaterdag 22/09

Finales op zondag 23/09

Reglement enkel clubkampioenschap

 

Clubkampioenschap Dubbel (juli)

 Meer info volgt later.