Beste leden van TC eleveN
Beste sympathisanten

‘Familiaal – kindvriendelijk – recreatief’

Onze tennis- en padelclub TC eleveN, een VZW, gaat dit jaar haar twaalfde seizoen in. Ruim 15 jaar geleden was er op deze locatie nog een maïsveld; vandaag zijn er op datzelfde stukje grond 1000 mensen lid van een bruisende sportclub. Een prachtige locatie waar mensen elkaar ontmoeten, plezier hebben en sport beoefenen. Een plaats waar kinderen kunnen spelen, vrienden maken en de kans krijgen een toffe sport aan te leren.

Het idee om dit project op te starten was een privé-initiatief van een groep enthousiaste vrijwilligers. Het vergde visie, ondernemingszin en vooral veel gedrevenheid om alles op te bouwen tot waar wij vandaag gekomen zijn. Het bewijst ook dat met weinig middelen en veel inzet veel bereikt kan worden.

Een kwalitatieve omkadering van de tennisopleiding is een essentiële factor in de organisatie van een tennisclub. Hiervoor werken we samen met een zeer sterk trainersteam onder leiding van tennis en padelschool Ni&Co. Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen wensen wij een perfect aanbod uit te werken, aangepast aan eenieders niveau, wens en ambitie.

TC eleveN is dé gezellige familieclub bij uitstek in de regio; tal van activiteiten voor de jeugd en de recreatieve tennissers vormen de rode draad doorheen het jaar.

Op competitief vlak organiseren we een tal van tornooien zowel voor tennis als voor padel. Jaarlijks worden er heel wat interclubploegen ingeschreven in de interclubcompetitie. Deze competitieve initiatieven zijn heel belangrijk voor de uitbouw van onze tennisclub. Ze zorgen voor een gezonde balans tussen competitie en recreatie, het is een uitstraling naar buiten toe en het versterkt de verbondenheid van de clubleden.

Ik wil de gemeente Deinze, onze sponsors en hoofdsponsors van harte bedanken voor hun steun. De sponsoring is een essentieel onderdeel van de financiering van de club. Wij appreciëren deze bijdragen naar hun juiste waarde!

Tot zeer binnenkort op de club!

Met sportieve groeten

Jim Van den Kerckhove
Voorzitter