Beste leden,

We hebben de voorbije week een belangrijke wijziging doorgevoerd in het bestuur van onze club: na 6 jaar voorzitterschap geeft Jim Van den Kerckhove de fakkel door aan Vincent Verlinden.

De voorbije 6 jaar heeft de club geweldige stappen gezet: de aanleg van 6 padelterreinen, 3 nieuwe kunstgravel tennisterreinen en een prachtig splinternieuw clubhuis. Het ledenaantal steeg tot boven de 1.000 en TC eleveN evolueerde van een zomerclub naar een 4-seizoenenclub.

Via deze weg willen we Jim uitdrukkelijk bedanken voor alle inspanningen die hij voor de club gedaan heeft en zijn toekomstig engagement als uitbater van onze bistro.
Tijdens onze soirée (inschrijven kan hier nog steeds) zetten we Jim in de bloemetjes.

Spoedig plaatsen we ons volledig organigram op onze website (inclusief foto’s). Het is belangrijk dat elk lid weet wie in het bestuur waarvoor verantwoordelijk is.

Heb je interesse om ook jouw steentje bij te dragen (tennis, padel, klusjes, feestjes organiseren, affiches maken,…)? Laat het ons weten!

Onze club is geëvolueerd tot wat ze vandaag is dankzij de vele geëngageerde vrijwilligers en dit willen we graag in de toekomst verderzetten zodat we met z’n allen kunnen blijven genieten van onze mooie familiale club!

Met vriendelijke groeten

Bestuur TC eleveN

Jim Van den Kerckhove Vincent Verlinden