Skip to the content

Men only dubbelavond 18 april

 

Beste leden

Maandag 18/04 men only, maandag 25/04 invitation

 

Komende maandag is er onze eerste men only dubbelavond. Inschrijven zoals altijd via sport@tceleven.be  liefst ten laatste morgenavond. De dubbelavond begint om 18 uur. Graag aangeven wanneer je er kan zijn als je er niet om 18 uur geraakt.

En op 25/04 lanceren we iets nieuws: dubbel invitation. Zowel dames als heren kunnen deelnemen. Bedoeling is dat je een niet-lid uitnodigt. Zo kan zij of hij onze club eens leren kennen. We vragen wel dat het iemand is die al op een balletje kan slaan en het juiste schoeisel heeft om op gravel te spelen. Want zoals jullie weten is de kwaliteit van de pleinen iets waar we trots op zijn (dank u, Frank!) en dat willen we natuurlijk ook zo houden. Als je inschrijft voor de dubbel invitation, graag de naam doorgeven van wie je uitgenodigd hebt. Deelname is gratis, ook voor de niet-leden. We spelen niet met vaste koppels, er zal zoals steeds op de dubbelavond worden gewisseld.  

Wie geen niet-lid kan uitnodigen maar graag wil spelen, kan zich ook opgeven voor die avond. We zetten jullie dan op de reservelijst en als er plaatsen beschikbaar zijn, geven we jullie een seintje.

Sportieve groeten

Het sportief comité van TC eleveN