Skip to the content

Info en reservatie niet-tennisleden

Huur terrein voor niet-tennisleden

a) Gastspelers

Worden uitgenodigd door tennisleden. Een tennislid kan 1, 2 of 3 gastspelers uitnodigen

De juiste procedure om een gastspeler mee in te plannen in het reserveringssysteem verloopt via een tennislid en is als volgt:

STAP 1: Via de knop Aanmaken gastspeler vult het tennislid die een gastspeler uitnodigt de nodige info in van de gast(en) waarmee hij/zij wilt spelen. Dit dient maar éénmaal te gebeuren per gastspeler.

STAP 2: Wij registreren de gastspeler(s) zo snel als mogelijk via Tennis Vlaanderen

STAP 3: Van zodra de gastspeler is geregistreerd, kan het tennislid een terrein reserveren op naam van hem/haarzelf en de gastspeler(s)

STAP 4: Enkel voor niet-leden: rackets kunnen gratis worden gebruikt en zijn af te halen aan de bar in het clubhouse. Tennisleden dienen zelf over een racket te beschikken. Tennisballen zijn zelf te voorzien (ook te koop aan de bar).

STAP 5: Op het einde van de maand krijgt het tennislid een mail met de vraag het bedrag voor de deelname van de gastspeler(s) over te schrijven. De vraag tot betaling verloopt dus via het tennislid. Het verrekenen van de bijdrage met de gastspeler(s) dient te gebeuren door het tennislid zelf.

TIP: registreer als tennislid uw gastspeler(s) tijdig, dan verliest u geen tijd om een terrein te reserveren

Reservatie op dal- én piekuren.
Een gastspeler betaalt € 10,- per 1 uur spel.
Als niet-lid kan men maximum 3 keer spelen. Wenst men daarna nog te spelen, dan wordt men verondersteld lid te worden.

b) Losse verhuur 

Hier spelen 2 (enkel) of 4 (dubbel) personen die géén tennislid zijn. Dit systeem is niet van toepassing voor tennis (enkel voor padel).

 

Voor meer informatie omtrent tennis, contacteer  info@tceleven.be .