Skip to the content

Loting enkel clubkampioenschap dames - update en verduidelijking spelregels

Beste dames

Naar aanleiding van een aantal extra inschrijvingen is er ook voor de dames een kleine aanpassing gebeurd. Ook de contactgegevens zijn hierbij aangevuld. Het betreft poule 1. De overige poules zijn gelijk gebleven. Hieronder vinden jullie nog eens een overzicht van alle linken terug.

Contactgegevens dames

Dames NG-C30/5 Poule 1&2 

Dames NG-C30/5 Poule 3&4 

Dames NG-... Poule 5&6   

Alle matchen van deze voorronde kunnen worden gepland tijdens de zomervakantie en dienen te zijn gespeeld uiterlijk tegen 2 september.

Het is de bedoeling om zelf onderling af te spreken met jullie tegenstanders. Neem nu al initiatief zodat jullie de matchen zeker op tijd kunnen spelen. Na de wedstrijd vullen jullie de score in op het scoreblad op het infobord en mailen jullie ze door naar sport@tceleven.be. 

Duur van de wedstrijd: 1 uur (5 minuten opwarming, 50 minuten wedstrijd en 5 minuten om het terrein te vegen). Spelletjes worden doorgeteld, er wordt niet naar sets gespeeld.

Ter verduidelijking nog even het volgende:

Winnaar is de speler die het meeste spelletjes heeft gewonnen. Wanneer de tijd om is, wordt het spelletje niet uitgespeeld. Wie dan voorstaat in het spelletje (bvb. 40-30) wint het spel. Bij gelijke stand na 50 minuten wordt er nog een laatste bal gespeeld om de winnaar van dit spel aan te duiden.

Het volledige reglement vinden jullie op onze site:

Reglement clubkampioenschap

Eerstdaags krijgen jullie nog een mail met betrekking tot het kampioenschap dubbel.

Alvast veel speelplezier en een zalige tennis-zomer!

Groeten

Het sportief comité van TC eleveN