Skip to the content

Opnieuw tennis en padel ENKELSPEL mogelijk vanaf 4 mei


Beste tennis- en padelvrienden

Waarschijnlijk heeft iedereen ondertussen het schitterende nieuws vernomen!

Afgelopen vrijdag besliste de nationale veiligheidsraad dat enkelspel tennis en padel opnieuw mogelijk wordt mits in achtname van de nodige veiligheidsvoorschriften en dit vanaf maandag 4 mei! 

Meer details in verband met deze veiligheidsvoorschriften vind je via onderstaande link. Gelieve deze nog eens grondig door te nemen.   

Veiligheidsvoorschriften mbt een 'go' voor enkelspel vanwege Tennis Vlaanderen

 

Zowel voor tennis als padel zal er dus tot nader bericht alleen enkel gespeeld kunnen worden. De reservatie voor padel is dan ook tijdelijk voor 2 personen open gesteld.

Enkel en alleen voor gezinsleden die met 4 onder 1 dak wonen is dubbelspel mogelijk. Maar mogen we in dit geval vragen ook steeds een uur voor tennis en anderhalf uur voor padel te reserveren om zoveel mogelijk leden de kans te geven te spelen? 

De veiligheidsvoorschriften vind je dus via bovenstaande link. Toch zijn er een aantal zaken die we graag nog even benadrukken:

- Gelieve de poortjes nooit te sluiten, ook niet tijdens het spel. Op die manier worden deze zo min mogelijk aangeraakt.

- Graag zoveel mogelijk eigen handgel meebrengen! Op de club zullen er ook enkele ter beschikking zijn.

- Eventueel ook handschoenen voorzien (o.a. voor gebruik van de sleepnetten)

- Zandbak en speelplein zullen nog even niet toegankelijk zijn voor onze allerkleinsten.

- Kinderen onder de 12 jaar moeten vergezeld zijn van een ouder. 

De reservaties zullen vrijdag rond de middag worden opengesteld voor alle leden die hun lidgeld al betaald hebben. Voor diegenen die dit nog wensen te doen, dit kan uiteraard nog op ons rekeningnummer BE17 0015 4315 5721. De tarieven vind je terug via volgende link naar onze website. 

De bar zal voorlopig nog dicht moeten blijven, we zullen ons Chris dus nog even moeten missen! 

De padel- en tennistornooien die doorgingen in mei/juni hebben wij tot onze grote spijt moeten annuleren. 

De lentelessen starten vanaf 18 mei, zowel voor padel als voor tennis. Attak zal jullie hiervoor nog contacteren. Voordien zullen nog enkele winterlessen, die geannuleerd moesten worden omwille van de coronacrisis, ingehaald worden. 

We weten dat jullie een maand hebben moeten missen van het nieuwe seizoen. Daarom hebben wij besloten het zomerseizoen met een maand te verlengen. De tennissers zullen dus gans de maand oktober verder kunnen spelen. 

Ook voor de padellers hebben wij goed nieuws! Vanaf maandag zal er op 4 terreinen kunnen gespeeld worden. 

Door de corona perikelen is ook de bestelling van de hoodies wat uitgesteld. Bestellen kan nog tot eind mei. Begin juni wordt de definitieve bestelling doorgegeven.

U kan nog bestellen door een mailtje te sturen naar info@tceleven.be (of reply op deze mail). Hierbij geeft u de naam door die achteraan op de hoodie moet komen, type hoodie (dames of heren) en tenslotte de maat.
Voor heren :  S - M - L - XL - XXL - 3XL
Voor dames : S - M - L - XL - XXL
Het bedrag kan gestort worden op rekeningnummer BE44 7470 3753 1145. Pas dan wordt de hoodie besteld. 

Heb je eventueel nog vragen, kan je steeds eens de FAQ's van Tennis vlaanderen raadplegen. 

Voor ledenvragen kan je uiteraard steeds terecht op info@tceleven.be. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking. 

Het bestuur