Skip to the content

Schrijf nu in voor het clubkampioenschap dubbel (volwassenen)

Het clubkampioenschap enkel ging onlangs al van start en de eerste matchen zijn gespeeld. Nu is het de beurt aan het kampioenschap dubbel.

Voor de dubbels gaan we verder met de succesvolle formule van de voorbije jaren, met een voorronde in poulesysteem, waarbij de eerste twee van elke poule doorgaan. Daarna is er een eindronde met rechtstreekse uitschakeling.

Je kan nog steeds inschrijven voor het dubbelkampioenschap, maar haast je dan wel. Want de inschrijving wordt binnenkort afgesloten. Je kan deelnemen aan max. 3 reeksen in de dubbel. Zoek je dus snel 1, 2 of 3 dubbelpartners en schrijf in via sport@tceleven.be. Geef ook aan voor welke reeks(en) je wenst in te schrijven.

Ook als je momenteel nog geen tennispartner hebt, kan je je opgeven. Vermeld dit dan gewoon in de mail en Jim, Wim of Lieven zorgen dan voor een blind date!

 

Praktische info m.b.t. clubkampioenschap enkel

In totaal worden 8 reeksen georganiseerd: 2 dubbel dames, 3 dubbel gemengd en 3 dubbel heren. Hieronder de reeksen met het maximum aantal punten voor beide spelers/speelsters samen.

Dubbel dames: 15 punten en 30 punten

Dubbel gemengd: 15, 30 en 65 punten

Dubbel heren: 15, 30 en 65 punten

 

Planning

Poules gespeeld van 9 augustus tot en met 14 september

¼ finales het weekend van 17 en 18/09

½ finales op zaterdag 24/09

Finales op zondag 25/09

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je vinden op onze website, onder "Clubkampioenschap".