Skip to the content

Gelukkig en gezond 2021

Beste leden van TC eleveN

 

We kijken terug op een zeer bewogen jaar, een jaar met vele veranderingen en beperkingen. Hoewel 2020 een moeilijk jaar was, was het geenszins een verloren jaar. Integendeel, we speelden meer dan ooit tennis en padel, en ondanks Corona hebben heel wat nieuwe leden de weg naar onze club gevonden.  Dank je wel voor jullie vertrouwen in de club.

Alsook een dank-je-wel aan al onze vrijwilligers voor hun inzet en creativiteit en aan al onze  leden voor de getoonde fairplay en verantwoordelijkheidszin in de moeilijkste maanden van de gezondheidscrisis.

Op naar 2021, het jaar van de hoop op een relatief normaal clubjaar met opnieuw een competitie zoals we die gewoon zijn, én leuke events.  Het bestuur is hard blijven werken gedurende deze mindere periode om van TC eleveN ook in 2021 een succesverhaal te maken. Het doel van TC eleveN is simpel: een club zijn waar men in ongedwongen sfeer sport en plezier kan combineren.

Het voltallige bestuur van TC eleveN wenst jullie een gelukkig en sportief 2021 en bovenal een goede gezondheid. Dat 2021 op alle vlak een uitstekend jaar mag worden !

Tot gauw.

Het bestuur van TC eleveN