Skip to the content

Het tennisseizoen 2021 nadert !

Beste tennissers

We maken ons stilaan klaar voor een nieuw tennisseizoen. De aanleg van de tennisterreinen is ondertussen van start gegaan. Als het weer meezit, zullen de terreinen speelklaar zijn vanaf de Paasvakantie, dus vanaf 3 april 2021. Definitieve info volgt later deze maand. 

Hierbij de belangrijkste zaken wat tennis betreft: 

Inschrijvingen tennis:

Inschrijven kan nog steeds via deze link: Lidmaatschap Tennis - TC eleveN

Dubbelavonden:

De wekelijkse dubbelavonden op maandag starten op 19 april. De dubbelavonden zijn een ideale gelegenheid om nieuwe tennispartners te leren kennen. De matchen worden op voorhand ingepland; inschrijven kan tot vrijdagavond. Verdere info volgt.

Ladder:

We hopen ook de laddercompetitie te kunnen starten vanaf 19 april. Deze competitie wordt georganiseerd via een speciale app en loopt over het ganse seizoen. Er zijn 4 reeksen: enkel heren, enkel dames, dubbel gemengd, enkel jeugd. Meer info volgt (nog even wachten om in te schrijven maar je kan zeker al op zoek gaan naar een partner voor de dubbel gemengd.

 Interclub:

De interclubcompetitie start op 1 mei, dus een week later dan oorspronkelijk gepland. Er zijn 11 ploegen ingeschreven bij de volwassenen en 5 bij de jeugd.

Open dubbeltornooi TC eleveN:

Het open dubbeltornooi start in principe op donderdag 27 mei 2021.   

Tenniszoeker TC11:

Er wordt een WhatsApp groep “Tenniszoeker TC11” opgericht. Binnenkort meer info hierover.    

Tennislessen:

Wie tennislessen wil volgen, kan zich inschrijven via Link naar ATTAK Tennis

 

We kijken er alvast naar uit! 

Vele tennisgroeten en tot binnenkort 

Het comité Tennis